Graafisen suunnittelun ammattilainen palvelee Kauhavalta käsin koko Etelä-Pohjanmaan alueella 

Ota yhteyttä

Monipuolisesti palveleva Yrityspalvelu Ylinen Oy tarjoaa graafista suunnittelua sekä taloushallinnon palveluita eri alojen pienille sekä keskisuurille yrityksille Kauhavalla ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella.

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme! Meiltä saat aina osaavaa ja asiakasystävällistä palvelua.

Taloushallinto ja konsultointi

Tuntuuko yrityksesi taloushallinto tehottomalta?
Kaipaatko taloushallinnolta enemmän tukea yritystoimintasi kehittämiseen?
Mietitkö sähköisen taloushallinnon käyttöönottoa?
Oletko tyytyväinen tilitoimistosi tarjoamaan palveluun?
Tuntuuko tilitoimistosi lasku turhan suurelta?
Haluaisitko, että ulkopuolinen taho arvioisi yrityksesi toimintatapoja?
Etsitkö yritystoimintasi tueksi sparraajaa?

Me tarjoamme ratkaisut!

 

Kysy lisää palveluistamme. Palvelemme osaavasti pieniä ja keskisuuria eri alojen yrityksiä. Panostamme helppoon yhteistyöhön ja avoimeen kommunikointiin. Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhain todiste asiantuntevasta työskentelystämme.

Taloushallinnon ja konsultoinnin palvelut

Perheyrityksemme Yrityspalvelu Ylinen Oy tarjoaa myös taloushallinnon ja konsultoinnin palveluja. Olemme pienten ja keskisuurten yritysten tukena yritystoiminnan kehittämisessä. Arvioimme mielellämme yrityksesi toimintatapoja ja toimimme sparraajana. 

 

Meillä on laaja ja ajan tasalla oleva tietotaito taloushallinnon uusista tuulista ja autamme mielellämme yritystäsi löytämään parhaimmat ratkaisut tulevaisuuden haasteisiin. 

 

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarvitsemistasi palveluista. Räätälöimme toiveidesi mukaiset palvelut joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteystiedot

Taidokasta graafista suunnittelua ja taittotöitä

Suunnittelu-, sivunvalmistus- ja taittopalvelumme sisältävät muun muassa esitteiden, tiedotteiden ja lehtien suunnittelun sekä toteutuksen täysin painovalmiiseen kuntoon. Käytössämme on Adoben Creative Suite -ohjelmisto, jonka avulla pystymme tarjoamaan sekä monipuoliset graafiset ratkaisut että sisällön taittamisen avaimet käteen -periaatteella.

 

Kaikissa suunnittelu- ja taittotöissä kuuntelemme luonnollisesti asiakkaan toiveita ja mielipiteitä. Näin pystymme varmistamaan onnistuneen lopputuloksen. Meillä on pitkä kokemus ja koulutuksen tuoma ammattitaito sekä graafisesta suunnittelusta että mitä erilaisimmista taittotöistä. Otamme mielellämme vastaan myös haasteellisemmat suunnittelutyöt, joiden toteutuksessa käytämme luovuuttamme ja visuaalista lahjakkuuttamme.

 

Niin yksittäisissä töissä kuin laajemmissakin projekteissa panostamme aina huoliteltuun työn jälkeen. Vaikka työskentelemme tarvittaessa nopeallakin aikataululla, viimeistellystä työn jäljestä emme koskaan tingi. Niin pienet kuin suuretkin taittotyöt vaativat tarkkuutta ja ammattilaisen varmaa työpanosta.